Vi vet hur det känns



Jag fattar inte att alla klagar på att Gabrielle a.k.a Eva Longoria är tråkig nu när hon är mamma. Hon är så mycket roligare nu tycker jag ;) 

Gabrielle (till döttrar) -  Pappa ska resa iväg och tjäna mycket pengar åt oss. Släpp honom nu.
Döttrar - Pengarna spelar ingen roll! 
Gabrielle - Hey, vårda ditt språk!  

Juno Little miss sunshine Saved Almost famous



Jag vill tapetsera mitt rum med filmaffischer! Det här är några av mina favoritfilmer, och jag skulle verkligen vilja sätta upp dom här så att de täcker en vägg eller två. Tyvärr är dom rätt dyra (ca 10 dollar styck) och kommer från USA, så det tillkommer väl antagligen frakt och tull och sånt?

Jag fick en gigantposter med Sweeney Todd när jag var i en skivaffär en gång. När dom var påväg att ta ner den frågade dom om jag ville ha den, och jag tog självklart emot den ;) Funderar på att åka in dit igen och fråga om dom har några över, hah. 

(förresten är det lite lustigt att två av mina favoritfilmer handlar om en gravid tonåring, :p)   

Mina filmer



Ja, det här är alltså min (inte så imponenerande) filmsamling. Självklart har vi flera hemma, men det här är dom som jag har lyckats samla ihop själv under mina 14 år, hehe.

P.S I love you - tyckte den var tråkig faktiskt, men man måste nog vara på ett speciellt humör för att se den tror jag...
Om en pojke - Länge sen jag såg den nu, men jag har för mig att den var rätt egen :p Hugh Grant är oftast bra.
Nanny Diaries - Lite B. Lite tråkig. Lite bra.
Stolthet och fördom - Jag älskar den! Kiera Knightley är superbra.
Kalle och chokladfabriken - Ja, ni ser ju själva. En liten besvikelse. Hade så höga förväntningar efter boken. Men Willy Wonka är skön, haha!
Tomt svart fodral - ??? WHA?
Unaccompanied minors - En feel good-film med julkänslor. Kollar alltid på den vid jul :D
Little miss sunshine - Kung. Den är väldigt annorlunda, ungefär som Juno, men jag älskar den ändå!
The Incredibles - Animerad familje(?)film. Jag brukar inte gilla animerade filmer så värst mkt, men den här var ändå helt okej...
The pursuit of happynes - Baserad på en verklig händelse. Väldigt sorglig och bra
Nära och kära - Kommer faktiskt inte ihåg den så bra :/ måste se den snart igen och färska upp minnet lite
13 going on 30 - Också en film jag älskar. Feel good den med. 
Mr Deeds - Kan inte säga att det är en jättebra film kanske, men Adam Sandler är ju med! ;)  

Let's make this a good day

Bilder: sts.se

Nu på "morgonen" har jag kollat igenom en  broschyr om språkresor från STS. Om man är mellan 14 och 18 år kan man åka iväg till USA och gå i High School i ett år och bo hos en värdfamilj, eller så kan man åka iväg över sommarlovet och bo på ett campus. Tänk att bo hos en Amerikansk värdfamilj, uppleva "school spirit" med amerikansk fotboll, cheerleaders, peprallys och allt det där. Att få fira högtider, som t.ex thanksgiving och jul på typiskt amerikanskt vis och sen vara med på graduation och prom. Att skaffa Amerikanska vänner och vara med på grillfester och spring break o.s.v... Man kan åka Augusti - September och komma hem Maj-Juni eller åka Maj - Juni och komma hem Augusti - September om jag har förstått det rätt ;)

Jag skulle väldigt gärna vilja åka om några år, kanske när jag är typ 16 - 17. Jag önskar bara att man kunde åka med en kompis, vilket man kanske också kan... :/ Alltså isf bo hos samma värdfamilj. Om man inte åker ett helt år kan man ju alltid åka på en "vanlig" språkresa och åka på sommaren.

kramar

BLISTAS

Min favoritscen från filmen Yes Man (som är en av mina favoritfilmer) Enjoy! ;)




I'VE GOT BLISTAS ON MA FINGAS!!!  Haha..

RSS 2.0