swiss, swisch, swich, schwiss, vaf*n

148ca880845d

Christina Ricci för Another Magazine. (Kolla nagellacket!) Typ påskgult. Skitfint. 

'Nyss' hemkommen från fika med mormor. Maräng doppad i choklad, som var seg i mitten. mm-hmm.

Och på något väldigt random sätt blev det så att Sara och jag åker in till stan imorron! Vi ska hänga vid dörrarna när dom öppnar. Typ. Jag har iallafall tänkt kolla på lite saker innan Mallis på Torsdag, t.ex ett par solbrillor (pilot eller 'wayfarers'?!), den där finfina kjolen som jag visade igår, en keps och nu också ett gult nagellack, hehe.

Synd att du inte kunde hänka, ebba ;)  


Dagens i-landsproblem

     

Usch, ibland gillar jag inte när böcker 'filmatiseras' (Snyggt ord ;)). Titta bara på Luke Brandon (bilden ovan) i 'En shopaholics bekännelser', spelad av Hugh Dancy. Jag hade liksom byggt upp en bild i huvudet när jag läste boken, och så ser han helt annorlunda ut än vad jag har tänkt mig! När man sen läser resten av böckerna vet man inte riktigt hur man ska tänka. Gaaaahh!

(Bara för det köpte jag den fjärde boken idag, för att ha något att läsa på Mallorca ;)

'Update': Jag kanske borde berätta att jag inte har sett filmen än, haha. Har bara sett trailers och bilder än så länge ;)


t-t-t-t-t-opshop

 

300 kr på topshop! Vad tycker ni? :) Jag har inte riktigt bestämt mig än. Till ett vitt linne kanske? Jag behöver hjälp!

(Gaah! Upptäckte precis att dom har flyttat Stylista till klockan 18 (och nej Sara, jag är inte typ besatt av det). 5 minuter kvar på det då. Äh, får se den där nya serien Privileged istället. Ska ni se?)

faktiskt ganska varmt

Årets första dopp - check!

Igår spenderade vi eftermiddagen vid långsjön; Ebba, Sara, Johanna, Amanda, Diana och jag. Eftersom att det typ regnade på morgonen tänkte vi först inte bada, men sen blev det sol och faktiskt ganska varmt, så vi slängde på oss bikinisarna och hoppade i. Haha, först var det ganska kallt kan man väl säga, men efter att man hade blivit iputtad tre gånger (Amanda!) var det riktigt varmt. 

Stackars Amanda fick vatten hällt, slängt, skvätt och till och med spottat på sig, trots att det var hon som bidrog med godiset ^^ Men det var ju ändå hon som hela tiden startade alltihop, haha.

Sjävklart förbättrades inte den så kallade "brännan" något vidare, men det var ändå skönt att bara sola.

Sol och bad igår och regn idag -  det är svensk sommar det!


If you seek Amy - Britney Spears (varning?)

Har ni hört om det har blivit något rabalder om den här låten i Sverige? Jag har inte det, men det har tydligen blivit rätt stort i USA.

Lyssna på låten. Fattar ni vad det handlar om? :P Jag hörde det inte först...


nyhetsrapporten förklarar saken, men kanske lite otydligt, haha....


Och självklart hade Chris Crocker något att säga om saken ^^:


School's out for summer

Frihet! Äntligen sommarlov och två (?) månader ledigt! Och jag vet inte varför, men jag har en så konstig känsla.. jag känner mig ledsen och stressad på nåt sätt, men ändå är jag glad och känner friheten, haha.

Aja, har inte skrivit på läänge så jag tänkte berätta vad jag har gjort dom senaste dagarna iaf, intressant intressant... ;)

Måndag: Frilufts(?)dag vid mälarhöjdsbaden med alla åttor (förutom Sara som var sjuk :() Jag hade jättekul iallafal, haha. Det roligaste var när Elisabeth skrek "Håll käften!!" och det tråkigaste var att det var så jä*la mycket fågelskit som man halkade runt i på bryggan... (Ojdå, kom på att jag typ inte tvättade fötterna när jag kom hem, hihihi)  
Det var skitfint väder så vi passade på att stanna kvar vid vattnet efter att vi hade slutat, där vi försökte komma över från en brygga till ett hopptorn (det var ganska mycket vatten mellan), men vi klarade det tillslut! Men Amanda ramlade i ^^
Efter det tänkte vi gå till Lyran och fika, men Ebba kom på att hon ville ha en frappino, så vi åkte och fikade i skärholmen istället (no hard feelings ;)), vilket blev rätt bra ändå. Åt en gigantisk bit mudcake för den som undrar. 

Tisdag: Niorna mot lärarna. Fotboll alltså. Niorna vann för första gången på typ tre år, men lärarna var rätt nära ändå.
Kul att se att lärarna får gå igenom det vi tvingas gå igenom varje gympalektion ;) 
Efter fotbollen städade vi och skrev utvärderingar, men hälften av klassen var borta (undrar varför? ;) och efter det tog vi vårt pick och pack (chips, korv och bröd och marshmallows) och gick och grillade vid fotbollsplan. Vi satt och pratade om lite allt möjligt, gjorde någon konstig variant av sanning/konsekvens (haha!) och brände hål i Saras fina filt.
Korven smakade lite konstigt så jag åt marshmallows istället och Johanna tyckte att jag åt för många. 

Idag var det skolavslutning med allt det vanliga; blommor, glass, klänningar och hela jippot. Lite sorgligt, för jag vill inte vara störst! Och nästa år slutar vi och vi alla kommer typ aldrig träffas igen... Negativt, jag vet, men jag vill inte börja gymnasiet och välja hela min framtid typ. 
Det blev lite strul med ett betyg, men det fixade sig tillslut. Jag sprang runt och försökte hitta Kristoffer medan Sara tryckte upp en kamera i nyllet på mig och försökte ta bilder på mig. Ge ungen en kamera och hon blir galen , haha ;) Efteråt åkte vi in till stan och åt på Mcdonald's. Lyx. Jag fick ett sånt där grönt coca cola-glas även fast man egentligen inte får det med Lilla menyn, så jag är nöjd.
Jä*ligt kallt var det också med mina tantstrumpbyxor.  
     
 

RSS 2.0